Luisteren naar het fluisteren van je lijf.
Zodat het niet hoeft te schreeuwen.

kine hoogland

Kiné Hoogland, gelegen in de dorpskern van Hooglede, legt de focus bij jou. Het gepersonaliseerd behandelen en het opstellen van een geïndividualiseerd behandelplan voor elke patiënt is voor ons de prioriteit.


De praktijk is voorzien van  3 behandelcabines en een ruime oefenzaal met als doelstelling: ‘Mensen aanzetten tot beweging’.
Een ruim aanbod aan specialisaties waaronder manuele therapie, algemene orthopedische revalidatie, dry needling, cupping massage, sportmassage, autogene drainage, pediatrie, groepstherapie, core training d.m.v. redcord therapie, manuele lymfedrainage ... zorgen voor een snelle en efficiënte aanpak van jouw klachten.

Wij geloven erin: “Your health, our passion …!”

Hoe het allemaal begon

Zaakvoerster, Viviane, graduaat in de kinesitherapie met tal van bijscholingen werkt er samen met collega Yoran Deleu, gespecialiseerd in sport- en postoperatieve revalidatie en collega Milan Anckaert, afgestudeerd in 2023 als Master in de musculoskeletale revalidatie en sportkinesitherapie. 

In de praktijk wordt de patient in zijn totaliteit behandeld en wordt vooral de nodige tijd genomen voor een grondig klinisch onderzoek en de daaraan gekoppelde behandelingen.

Ons motto is mensen zo snel mogelijk weer "on the move" te krijgen.

"No pain, no gain...." 

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Bellavista Wellness Resort